Savornin Lohmanplein Den Haag   The Social Studio 3

Opening SAV by Poort 1893

15 mei 2024

De Savornin Lohmanplein heeft er een nieuwe culinaire hotspot bij: SAV By Poort 1893, gevestigd op de plek van het voormalige Jasmine Palace. Op 15 mei werd de opening feestelijk gevierd in het gloednieuwe restaurant met een sfeervolle ambiance.

Na het succes van hun eerste locatie, Poort 1893 in Wassenaar, hebben de eigenaren besloten om hetzelfde geliefde concept naar Den Haag te brengen. Het restaurant biedt een unieke mix van Asian fusion gerechten, verrijkt met invloeden van over de hele wereld. De zorgvuldig samengestelde menukaart belooft iets voor elke smaak te bieden. Bij SAV By Poort 1893 staat namelijk elk gerecht gelijk aan een bijzondere ervaring. Met een focus op kwaliteit, smaak en presentatie, biedt het restaurant alles van verfijnde champagne en cocktails tot sushi en een uitgebreide selectie wijnen.

 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het menu, openingstijden en speciale evenementen via de social mediakanalen van SAV by Poort 1893. SAV By Poort 1893 kijkt ernaar uit om u te verwelkomen op deze geweldige locatie.

Logo Savornin Lohmanplein WHITE

Een overdekt winkelcentrum met 40 diverse winkels, elke zondag geopend en gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Contact

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
 t.a.v. bestuur winkeliersvereniging