Jtbcvx4l6sxa8et7lp5s

Ontdek de #returntorecycle weken bij Pour Vous

18 maart t/m 14 april

Bij Pour Vous Parfumerie Kalisvaart Den Haag wordt er niet alleen gestreefd naar het versterken van schoonheid, maar ook naar het bijdragen aan de verbetering van de planeet die we allemaal 'thuis' noemen. Daarom introduceert de Pour Vous de #returntorecycle weken.

Vanaf 18 maart tot en met 14 april nodigt de Pour Vous je uit om je lege beautyverpakkingen bij hen in te leveren. Als je deelneemt aan het initiatief, ontvang je direct 25% korting op je aankoop. Door je lege verpakkingen terug te brengen, geef je ze een tweede leven. De Pour Vous zorgt ervoor dat de lege beautyverpakkingen op de juiste manier worden gerecycled, waardoor de hoeveelheid afval wordt verminderd en waardevolle grondstoffen worden hergebruikt. Op deze manier kunnen zij samen met jou een positieve impact hebben op het milieu en echt een verschil maken!

 Kom langs bij Pour Vous Parfumerie Kalisvaart Den Haag, lever je lege beautyverpakkingen in en profiteer van de korting op je aankoop. Laten we samen de wereld van beauty en duurzaamheid omarmen!

Logo Savornin Lohmanplein WHITE

Een overdekt winkelcentrum met 40 diverse winkels, elke zondag geopend en gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Contact

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
 t.a.v. bestuur winkeliersvereniging