A8msoy7l67vk99guhtmb

Kippie Lohmanplein viert tweejarig bestaan!

18 maart t/m 23 maart

Het Kippie filiaal in winkelcentrum De Savornin Lohmanplein bestaat deze week twee jaar. Dat viert de winkel met diverse fantastische acties. Eigenaar Ronald vertelt: “We zitten nu twee jaar in het winkelcentrum en hebben het ontzettend naar ons zin. Daarom vieren we dit tweejarig bestaan ook graag samen met alle klanten door middel van scherpe aanbiedingen.” Met acties zoals een kilo kant-en-klare kipkluifjes voor tien euro, vier loempia’s voor zeven euro en bij aankoop van 500 gram mini-sate, 500 gram kipballetjes gratis, pakt de winkel van 18 maart t/m 23 maart flink uit. “We zijn ontzettend blij met alle klanten die trouw regelmatig onze winkel bezoeken, daarom hebben we hun favoriete producten deze week extra leuk geprijsd. Daarnaast hopen we natuurlijk dat mensen die onze producten nog niet kennen, deze week gezellig langskomen om het een keertje uit te proberen.”

De medewerkers van Kippie kijken terug op twee geslaagde jaren. “Al sinds de opening voelen we ons ontzettend thuis in het winkelcentrum. We hebben een leuk team en goed contact met de andere ondernemers. Daarnaast krijgen we altijd positieve reacties van de klanten, bijvoorbeeld wanneer ze voor een feestje een Kippiepan, gevuld met allerlei lekkere hapjes, hebben gehuurd en deze weer terug komen brengen.”

Bij Kippie kan je daarnaast ook terecht voor gegrilde kipproducten, zoals hele kippen, kippenpoten en – kluifjes, voor een lekkere maaltijd zoals bami of nasi, maar ook voor spareribs of een broodje ben je bij Kippie aan het goede adres. Alles is kant-en-klaar. Je hoeft het product thuis alleen nog even op te warmen in magnetron, oven, airfryer of de pan. Je vindt Kippie in winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, naast kledingwinkel terStal en tegenover Slagerij van Leeuwen.

4d4rhfbud83sptmneuls.960x0

Logo Savornin Lohmanplein WHITE

Een overdekt winkelcentrum met 40 diverse winkels, elke zondag geopend en gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Contact

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
 t.a.v. bestuur winkeliersvereniging