2023 SAVORNIN3010 Heropeningsfeest website banner Nieuwspage#12

Illusionist Steven Kazan trapt Feestweken af op 21 oktober in Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein!

21 oktober t/m 11 november

Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein opent haar feestweken op 21 oktober met een magische start! Illusionist Steven Kazan zal op deze bijzondere dag het podium betreden en het publiek betoveren met zijn spectaculaire show.

Het belooft een magische ochtend te worden wanneer Steven Kazan om 11:00 uur het startschot geeft voor een maand vol feestelijkheden. Zijn betoverende optreden wordt gevolgd door doorlopend entertainment en live muziek. Het winkelcentrum zal bruisen van enthousiasme en feestvreugde, en jij kunt hier onderdeel van zijn!

Steven Kazan, bekend om zijn indrukwekkende illusies en hypnotiserende acts, neemt je mee op een reis vol wonderen en mysterie. Mis deze unieke kans niet om getuige te zijn van zijn betoverende optreden op 21 oktober in Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein.

Mis het niet! Kom op 21 oktober om 11:00 uur naar Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein en laat je meevoeren in de wereld van magie en feest!

Voor meer informatie over de feestweken en het volledige programma, houd onze website in de gaten en volg ons op sociale media.

Logo Savornin Lohmanplein WHITE

Een overdekt winkelcentrum met 40 diverse winkels, elke zondag geopend en gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Contact

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
 t.a.v. bestuur winkeliersvereniging