2024 SAVORNIN4008 Oranje Zomer Tafelvoetbal Website banner #1

De Savornin Lohmanplein viert de Oranje Zomer!

Donderdag 6 juni

Terwijl het Nederlands elftal zich klaarmaakte om te schitteren tijdens het EK voetbal en we ons voorbereidden op de Olympische Spelen, vierden we op zaterdag 22 juni van 12:00 uur tot 16:00 uur in de Savornin Lohmanplein de oranje feestvreugde tijdens het event ‘de Oranje Zomer’.

Om deze bijzondere sportzomer te vieren, waren twee voetbaldames aanwezig met een mobiele voetbaltafel in het winkelcentrum. Bezoekers konden een spannend potje tafelvoetbal spelen tegen hun beste vriend, ouder of buur en de eerste die drie keer scoorde, maakte kans op te gekke prijzen van de Savornin Lohmanplein. De winnaar ontving van de dames een QR-code die naar een geheime webpagina leidde. Hier konden zij zich inschrijven voor de winactie en maakten ze kans op fantastische prijzen waaronder een Samsung Galaxy A15 telefoon en verschillende cadeaubonnen.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was tijdens de Oranje Zomer op zaterdag 22 juni in de Savornin Lohmanplein! Voor meer foto’s van het evenement kun je terecht in het fotoalbum op onze Facebook-pagina.

Logo Savornin Lohmanplein WHITE

Een overdekt winkelcentrum met 40 diverse winkels, elke zondag geopend en gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Contact

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
 t.a.v. bestuur winkeliersvereniging