Nfo0rzayhyzii693y05a

De Kerstfabriek opent haar deuren!

6 december t/m 23 december

Bereid je voor op een magische kerstsfeer bij Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, waar we een betoverende Kerstfabriek opbouwen om de feestvreugde naar nieuwe hoogten te tillen! Van 6 t/m 27 december verwelkomen we jong en oud om de warmte en gezelligheid van de feestdagen te omarmen.

Kerstfabriek: dé plek voor magische foto's en onvergetelijke momenten! Stap binnen in onze Kerstfabriek, waar de kerstsfeer tot leven komt. De fabriek is niet alleen de perfecte setting voor magische foto's, maar ook een plek waar de betovering van Kerstmis voelbaar is. Geniet van de prachtige decoraties en laat je verwonderen door de feestelijke ambiance.

Maak kans op kerstprijzen met onze actie! Als dank voor jullie trouwe bezoek, delen we bij alle winkels vouchers uit waarmee je kans maakt op kersprijzen! Verzilver je voucher online en kom erachter of je op de zaterdagen 9, 16 en 23 december jouw prijs kunt innen. Maak je feestdagen extra smaakvol met deze heerlijke lekkernij.

Kinderworkshops: creëer je eigen kerstversieringen! Op zaterdag 9, woensdag 13 en 20 december tussen 13:00 – 17:00 uur kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten tijdens speciale workshops in de Kerstfabriek. Laat ze hun eigen kerstversieringen maken en beleef samen onvergetelijke knutselmomenten. Een perfecte gelegenheid voor de kleintjes om in de kerststemming te komen.

Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein nodigt je uit om de magie van Kerstmis te ervaren in onze Kerstfabriek.

Data om te onthouden:

  • Kerstfabriek: 6 december t/m 27 december
  • Kerstprijzen ophalen: 9, 16 en 23 december 13:00 – 17:00 uur
  • Kinderworkshops: 9, 13 & 20 december 13:00 – 17:00 uur

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alle kerstactiviteiten en -aanbiedingen. Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein wenst je alvast fijne feestdagen en hoopt je te verwelkomen in de betoverende wereld van Kerstmis!

Logo Savornin Lohmanplein WHITE

Een overdekt winkelcentrum met 40 diverse winkels, elke zondag geopend en gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Contact

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
 t.a.v. bestuur winkeliersvereniging