HEALTH SPA BEAUTY

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 15:00

Savornin Lohmanplein 7
2566 AA Den Haag
www.healthspabeauty.nl

Na jaren wachten is het nu zover! 
De 1e fase van de verbouwing van het winkelcentrum is gestart.
Dit betekent dat het entree van Health Spa Beauty vanaf 1 juli afgesloten is.
Het entree, voet en fiets-pad en de fietsenstalling is getransformeerd  in een bouwterrein.

De nieuwe (tijdelijke) entree kunt u bereiken via het winkelcentrum. U gaat de trap af bij de Hema en dan vindt u de ingang aan uw linkerhand.
U kunt de fiets stallen op de laan van Meerdervoort, of aan de achterkant van het winkelcentrum op het Colijnplein bij de Aldi. (Daar is meer plaats voor fietsen en scooters). Komt u met de auto, dan kunt u de eerste 2 uur gratis parkeren op het parkeerdak en kunt u binnendoor de trap of lift nemen naar de ingang van de Hema. Excusus voor het ongemak, maar wij gaan ervan uit dat het een mooi geheel gaat worden!

Bij Health Spa hebben wij voor u de ideale omgeving om optimaal aan uw gezondheid te werken. Bepaal met een van onze leefstijlcoaches uw persoonlijke doelen en ga samen aan de slag. Of het nu gaat om het behalen van een streefgewicht of hulp bij het omschakelen naar een gezonde leefstijl die bij u past; onze begeleiding hoeft niet te stoppen bij het opstellen van een verantwoord trainingsschema alleen.

Om u de ideale omgeving te bieden, en omdat duurzaamheid belangrijk is, hebben we gekozen voor de nieuwste Artis fitnessapparatuur van Technogym. Op deze manier dragen wij, samen met onze leden, bij aan een schonere wereld. Door te trainen op deze ‘groene’ cardio-apparatuur verminderen we de co2 uitstoot aanzienlijk. Trainen in de MyWellness Cloud geeft op elk gewenst moment inzicht in de behaalde ‘moves’ en u weet altijd of u voldoende beweegt.

Na afloop van uw training komt u heerlijk tot rust in onze prachtige wellness waar u kunt genieten van het zwembad, de whirlpool of een van onze sauna’s of ontspant u in onze lounge met een drankje.

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved