Verbouwing winkelcentrum

29 januari 2019

Met grote regelmaat wordt er geïnformeerd naar de status van de verbouwing v.w.b. het winkelcentrum. Hierover het volgende:
Bij een verbouwing/renovatie van deze omvang, is het van belang dat alle vereiste vergunningen en contractuele afhandelingen goed zijn geregeld, alvorens er gestart mag en kan worden met verbouwingswerkzaamheden.

Alhoewel dit traject inmiddels in een vergevorderd stadium is, is ons nog geen concrete startdatum bekend. Zodra de startdatum m.b.t. de verbouwing definitief is, zo heeft de eigenaar van het winkelcentrum Urban Interest aangegeven, wordt dit in een officieel persbericht naar buiten gebracht.

Vers in het geheugen staat de correcte handelwijze welke Urban Interest hanteerde in de aanloop naar de transformatie van de Thorbeckekantoortoren naar de nieuwe woontoren Bellavista. Wij hebben daarom het volste vertrouwen dat de start van de verbouwing niet langer dan noodzakelijk op zich zal laten wachten.

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved