UPDATE VERBOUWING SAVORNIN LOHMANPLEIN

27 november 2020

Nog steeds zullen er in het winkelcentrum de Savornin Lohmanplein algemene werkzaamheden plaatsvinden. Dit komt door de verbouwing van het winkelcentrum. Dit zorgt er uiteraard niet voor dat het winkelcentrum volledig afgesloten is. U kunt dus gewoon naar het winkelcentrum toe komen om te winkelen! Let wel op bij de volgende data waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er hinder plaatsvindt op het parkeerdek. Rijroutes zullen hier omgelegd worden.


Deze werkzaamheden zullen tot nu toe plaatsvinden vanaf week 49 ( begint 30 november ) t/m week 51 ( eindigt 18 december ). 

Let op:                                                                
Deze data staat vast op voorbehoud, maar daar kan nog verandering in komen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit duidelijk met u gecommuniceerd zal worden. Wij zullen ervoor zorgen dat u er zo min mogelijk last van zal hebben en hopen op uw begrip. Het winkelcentrum zelf sluit niet, dus u bent natuurlijk van harte welkom om bij ons te komen winkelen. Tot snel!

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved