UPDATE VERBOUWING SAVORNIN LOHMANPLEIN

12 februari 2021

De verbouwing van De Savornin Lohmanplein is nog in volle gang! Tijdens de verbouwing zijn de geopende winkels gewoon bereikbaar.

Hierbij een overzicht van de werkzaamheden in de aankomende weken. De planning kan in de praktijk iets afwijken:

In week 7 (15 t/m 19 februari) zult u weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden. In deze week wordt er voornamelijk gewerkt op het voormalig parkeerterein Colijnplein. Hier worden fundatiewerkzaamheden uitgevoerd, staalconstructie gemonteerd en binnenwanden opgetrokken. Tevens wordt er gezaagd en getimmerd op het parkeerdek.

In week 8 (22 t/m 26 februari) worden de trappen en bordessen verwijderd in het onderste deel van de vluchttrap in de Treubflat. Hier kunt u wellicht hinder van ondervinden. Tevens worden er deze week fundatiewerkzaamheden uitgevoerd, vloerplaten gelegd en wordt er verder gegaan met de montage van de staalconstructie en het optrekken van de binnenwanden op het voormalig parkeerterrein Colijnplein. Daarnaast worden er timmerwerkzaamheden uitgevoerd en gevelpuien gemonteerd ten behoeve van de dakopbouw op het parkeerdek. Van deze werkzaamheden zult u matig tot lichte hinder ondervinden.

In week 9 (1 t/m 5 maart) wordt er verder gegaan met het monteren van de staalconstructie en het leggen van de vloerplaten op de eerste verdieping op het voormalig parkeerterrein Colijnplein. Daarnaast worden de gevelpuien ten behoeve van de dakopbouw op het parkeerdek verder gemonteerd. Ook worden de rolpaden ingebracht en gemonteerd in het winkelcentrum. Hier zult u als bezoeker weinig last van hebben.

In week 10 (8 t/12 maart) wordt er verder gegaan met de montage van de staalconstructie op het voormalig parkeerterrein van het Colijnplein en het inbrengen en monteren van de rolpaden in het winkelcentrum.

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved