Mijlpaal herontwikkeling winkelcentrum de Savornin Lohmanplein

13 april 2021

De verbouwing van De Savornin Lohmanplein is al een tijd aan de gang. Momenteel zitten we in de laatste fase van deze omvangrijke herontwikkeling en dat brengt verschillende mijlpalen met zich mee. Doordat de tapis roulant nu in gebruik is zijn de winkels beter bereikbaar vanaf het parkeerdek. Het winkelcentrum is daarom nu veel toegankelijker, ook voor ouderen. Daarnaast kunnen veiligheidsmaatregelen beter gewaarborgd worden. 

We zijn er bijna, maar ook aankomende weken zullen er nog verschillende werkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard zijn de geopende winkels gewoon bereikbaar. De planning kan in de praktijk iets afwijken:

In week 15 starten de werkzaamheden t.b.v. de gevelrenovatie van de Treubflat (galerijzijde). Gedurende de hele maand (t/m 7 mei) kunt u als bezoeker matige hinder ondervinden. Daarnaast wordt het parkeerdek voorzien van nieuwe dakbedekking. Ook hier kunt u gedurende 12 april t/m 7 mei matige hinder van ondervinden. Verder zal de uitbreiding van het parkeerdek op de 1e verdieping worden voorzien van dakisolatie en -bedekking. Rondom de uitbreiding van het winkelcentrum vinden er ook werkzaamheden plaats. Denk aan het metselwerk en de montage van gevelkozijnen. Gedurende april zult u van deze werkzaamheden weinig tot geen hinder ondervinden. Tot slot worden de lift en het trappenhuis nabij de Albert Heijn buiten gebruik gesteld. Hierdoor kunt u lichte hinder ervaren. 

 Wij benadrukken dat de planning indicatief is.

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved