UPDATE VERBOUWING SAVORNIN LOHMANPLEIN

12 maart 2021

De verbouwing van De Savornin Lohmanplein is nog in volle gang! Tijdens de verbouwing zijn de geopende winkels gewoon bereikbaar.

Hierbij een overzicht van de werkzaamheden in de aankomende weken. De planning kan in de praktijk iets afwijken:
In week 11 (15 t/m 19 maart) wordt het parkeerdek voorzien van nieuwe dakbedekking en worden de vloerplaten op de begane grond en 1e verdieping afgewerkt.  Op het voormaling parkeerterrein Colijnplein wordt een staalconstructie gemonteerd en de binnenwanden gemetseld.

In week 12 (22 t/m 26 maart) lopen de werkzaamheden van week 11 door. Daarnaast worden de vloerplaten van de 2e verdieping gelegd en wordt de sprinklerinstallatie aangebracht. Ook worden er timmerwerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de dakopbouw op het parkeerdek. 

Ook in week 13 (29 maart t/m 2 april) lopen er nog verschillende werkzaamheden door, zoals het voorzien van het parkeerdek van nieuwe dakbedekking en het afwerken van de vloerplaten op de 2e verdieping. Daarnaast worden er kozijnen op de begane grond gemonteerd en worden de vloeren op de begane grond en 1e verdieping op het voormalig parkeerterrein afgewerkt. 

In week 14 (5 t/m 9 april) lopen de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe dakbedekking door. Er worden rand vloerplaten gestort op de 2e verdiepingsvloer en regenpijpen aangebracht. 

U zult als bezoeker weinig tot matige hinder van de verschillende werkzaamheden ondervinden.

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved