Broodjes bij Giorgio

20 december 2018

Binnenkort start Giorgio ook met de verkoop van overheerlijke, huisgemaakte broodjes. De "Broodjescorner" is dan dagelijks van 11:00 tot sluitingstijd geopend!

Is dat niet geweldig…in de pauze, of zomaar ‘on the go’ genieten van een overheerlijk, versgebakken broodje, wrap (ook vegetarisch), Turkse pizza of kapsalon? Ook dat is nu mogelijk bij de nieuwe “Broodjes Hoek” van Giorgio.

Naast de ingang, aan de buitenzijde van het restaurant, zijn ze gestart met de verkoop van een divers aanbod van heerlijke, huisgemaakte producten, die je gewoonlijk op een lunchkaart aantreft. Maar druk, druk, druk, dus hoe fijn is het dan om even tussendoor te kunnen genieten van een lekker broodje Döner, wrap (vlees, vis of vegetarisch), of een heerlijke pizzapunt, lekker uit het vuistje!

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11:00 tot sluitingstijd!

OPENINGSTIJDEN

Het winkelcentrum is dagelijks geopend
van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Individuele ondernemers kunnen afwijkende openingstijden hanteren.

Tussen 09:45 – 10:15 uur en 12:00 – 13:00 uur kan het drukker zijn in het winkelcentrum i.v.m. de aanwezigheid van scholieren. Liever ons winkelcentrum bezoeken als het wat rustiger is? Plan je winkelbezoek om deze tijden heen.

CONTACT

Winkeliersvereniging De Savornin Lohmanplein
P/a De Savornin Lohmanplein 22C
2566 AC Den Haag
t.a.v. bestuur winkeliersvereniging

Copyright 2020 Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. All rights reserved